Verantwoorde producten
Just say NO.....

Mooi oud worden... Dat is onze wens! Daarom zeggen wij 'nee' tegen huidonvriendelijke ingrediënten, geur- en kleurstoffen. Wist je dat veel kunstmatige, belastende stoffen in huidverzorging er juist voor kunnen zorgen dat onze huid sneller veroudert?
Heb jij weleens nagedacht over de oorsprong van jouw cosmetica? Over welke ingrediënten jij iedere ochtend en avond aanbrengt op je huid? Bij veel cosmeticagebruikers is het helaas nauwelijks bekend dat veel verzorgende producten 'belastende' en 'irriterende' stoffen bevatten die slecht zijn voor de huid en mogelijk zelfs voor onze gezondheid. Gelukkig wordt de oorsprong van cosmetica steeds belangrijker. Steeds meer mensen willen weten wat de werking is van deze ingrediënten en wat ze doen met de huid.

Extenso Milano make-up
De fantastische make-up van Extenso laat jouw huid ademen en sluit de huid niet af. Dit komt omdat er geen minerale olien in de make-up van Extenso Milano zitten. De natuurlijke oliën geven de producten een luchtige en fluweelzachte structuur en zorgen voor maximale fixatie en een natuurlijke teint. Met de smaakvolle kleuren is het eenvoudig en snel om een tijdloze make-up aan te brengen in iedere stijl.

Bij schoonheidssalon Nicole Yvon wordt de tijd genomen om uw persoonlijke wensen te bespreken en uw huidconditie te bepalen. Specifiek voor uw huid wordt een behandeling samengesteld. Een behandeling met Extenso Skincare producten die uw huid voeden, beschermen en verzorgen, afgestemd op uw wensen en ter verbetering van uw huidconditie. Dit alles in combinatie met een gevoel van welzijn en heerlijke ontspanning.

Wensen van de klant
Wat onderscheidt IK Skin Perfection van reguliere cosmetica? Door onder andere de hoge dosering werkstoffen en lagere pH-waarden, werken cosmeuticals veel dieper door in de huid. Hierdoor zitten cosmeuticals tegen de medische grens aan. Reguliere cosmetica beperken zich tot de bovenste dode huidlaag en hebben slechts een verzachtend en verzorgend karakter. Door de hoge dosering werkstoffen zorgen cosmeuticals voor een intensieve huidverbetering. Bij schoonheidssalon Nicole Yvon wordt de tijd genomen om uw persoonlijke wensen te bespreken en uw huidconditie te bepalen. Specifiek voor uw huid wordt een behandeling samengesteld. Een behandeling met IK Skin Perfection producten die uw huid resetten, beschermen en verzorgen, afgestemd op uw wensen en ter verbetering van uw huidconditie tot op hoog niveau. Dit alles in combinatie met een gevoel van welzijn en heerlijke ontspanning.

Natuurlijk zijn de producten van IK Skin Perfection ook in mijn salon te koop.
Uiteraard bent u van harte welkom voor een passend advies.