Verantwoorde producten
Just say NO.....

Mooi oud worden... Dat is onze wens! Daarom zeggen wij 'nee' tegen huidonvriendelijke ingrediënten, geur- en kleurstoffen. Wist je dat veel kunstmatige, belastende stoffen in huidverzorging er juist voor kunnen zorgen dat onze huid sneller veroudert?
Heb jij weleens nagedacht over de oorsprong van jouw cosmetica? Over welke ingrediënten jij iedere ochtend en avond aanbrengt op je huid? Bij veel cosmeticagebruikers is het helaas nauwelijks bekend dat veel verzorgende producten 'belastende' en 'irriterende' stoffen bevatten die slecht zijn voor de huid en mogelijk zelfs voor onze gezondheid. Gelukkig wordt de oorsprong van cosmetica steeds belangrijker. Steeds meer mensen willen weten wat de werking is van deze ingrediënten en wat ze doen met de huid.

Silky Organic Recover Box

1 Op de 3 mensen krijgt kanker. De kans is dus groot dat ook iemand in jouw omgeving met deze diagnose te maken heeft. Je wilt er graag zijn voor diegene, maar wat geef je dan? Een cadeau dat er toe doet, dat iemand raakt. Een mooi, duurzaam en zinvol geschenk waarbij de ontvanger centraal staat. Vanaf vandaag kun je hiervoor bij mij terecht. De Silky Organic Recover Box is een prachtig vormgegeven giftbox met eerlijke en natuurlijke beautyproducten die veilig gebruikt kunnen worden. Door het geven van de beauty giftbox geef je de ander een stukje zelfvertrouwen terug. Een heel bijzonder, mooi en waardevol cadeau.

Wensen van de klant
Wat onderscheidt IK Skin Perfection van reguliere cosmetica? Door onder andere de hoge dosering werkstoffen en lagere pH-waarden, werken cosmeuticals veel dieper door in de huid. Hierdoor zitten cosmeuticals tegen de medische grens aan. Reguliere cosmetica beperken zich tot de bovenste dode huidlaag en hebben slechts een verzachtend en verzorgend karakter. Door de hoge dosering werkstoffen zorgen cosmeuticals voor een intensieve huidverbetering. Bij schoonheidssalon Nicole Yvon wordt de tijd genomen om uw persoonlijke wensen te bespreken en uw huidconditie te bepalen. Specifiek voor uw huid wordt een behandeling samengesteld. Een behandeling met IK Skin Perfection producten die uw huid resetten, beschermen en verzorgen, afgestemd op uw wensen en ter verbetering van uw huidconditie tot op hoog niveau. Dit alles in combinatie met een gevoel van welzijn en heerlijke ontspanning.

Natuurlijk zijn de producten van IK Skin Perfection ook in mijn salon te koop.
Uiteraard bent u van harte welkom voor een passend advies.